Jäsenilta ja Talent-info 6.9.2023 klo 18.30

Kesälomat on pidetty ja syksyn harrastuksiin on palattu innolla.

KyIF Ratsastus r.y. on Ratsutila Wiknerillä toimiva ratsastusseura jossa on reilusti yli 200 jäsentä. Suuren aktiivisen jäsenmääränsä ansiosta pystymme järjestämään monipuolista ohjelmaa eri-ikäisille hevosharrastajille. Vapaaehtoisvoimin järjestämme kisoja, kursseja, demoja, retkiä ja yhteisiä tapaamisia. Näihin seuran järjestämiin tapahtumiin ratsastuskoulu luovuttaa hevosensa ratsastajan käyttöön tietyin ehdoin ja moneen tapahtumaan osallistutaan ilman hevosta.

Tule mukaan seuramme jäseniltaan keskiviikkona 6 syyskuuta klo 18.30. Tapaamme Wiknerin yksityistallin yläkerrassa.

Palautamme mieleen elokuussa tehdyn kisamatkan, käymme läpi syksyn kalenterivaraukset eri ikäisten jäsenten tapahtumien osalta, ja mietimme yhdessä miten saamme tapahtumista mahdollisimman innostavia ja myös opettavaisia.

Ensimmäiset estekisat pidetään jo 24 syyskuuta, seuraathan www.ratsastus.com ja ponitallin seinää. Luvassa 40 cm – . Viime vuonna kivaksi todettu ryhmiskisa pidetään lokakuun puolessa välissä. Ryhmiskisassa voi suorittaa ohjatusti käynti-, ravi- ja laukkaosuuden, minkä jälkeen ratsastaja voi halutessaan suorittaa vielä kaksi estettä.

Luvassa myös nuorille suunnattu aktiviteettipäivä, jonka järjestämiseen seuramme on saanut keväällä 2023 apurahan. Seurailta on hyvä paikka tulla yhdessä ideoimaan myös tätä.

Seuramme kärkihanke on monena vuonna ollut KyIF Talent. Talentin läpikäyneitä on jo yli 100 KyIFiläistä. Talvikauden aikana valmentaudumme sileällä ja esteillä ja edistämme hevostaitojamme teorialuennoin/demoin. Keväällä on luvassa Talent-huippuviikonloppu. Jos lapsesi on 10-18 vuotias ja innostunut tästä mahdollisuudesta olethan yhteydessä Annukkaan tai Lottaan (charlotta.rosenlew@kolumbus.fi). Ohjelmaan voi osallistua tietyin edellytyksin ratsastuskoulun ponilla/hevosella tai omalla/vuokrahevosella.

Pidämme seura-illan yhteydessä myös Talent-Infon. Itse ilmoittautumisaika päättyy 30.9.

Nähdään seura-illassa ja pistetään syksyn ohjelma käyntiin!