Ryhmäratsastuskisa 5.2.2023

Tervetuloa ryhmäratsastuskisaan su 5.2.2023 Ratsutila Wiknerille! Kisa on tarkoitettu kisauransa alkuvaiheessa oleville ratsukoille. Lisätietoja kisasta ja luokista löytyy kisakutsusta.

P.S. Ilmoittautumisaika vuoden ensimmäiseen koulukisaan (29.1.) päättyy 22.1.

Alkuvuoden tapahtumia

Jäsenlaskut tupsahtavat postilaatikoista jollette ole jo käyneet maksamassa liiton jäsenhuoneessa. Ennen 12.1. maksaneille on luvassa tapahtumalippujen arvonta ja 25% alennus Hööksiin.

Junnujen mattotreenit jatkuvat tiistaisin klo 17.15 alkaen 10. tammikuuta ja jatkuvat ainakin hiihtolomaan asti. Treenit ovat osa Talent ohjelmaa mutta kaikki KyIF Ratsastus ry:n jäsenet ovat tervetuleita. Mattotreenit ovat maksuttomat seuran jäsenille.

Myös vähän vanhempien mattotreenit, jotka saatiin alkuun joulukuun lopulla jatkuvat hiihtolomaan asti. Ajankohta määräytyy nykyporukan mukaan ja on mitä ilmeisimmin päiväsaikaan. Tästä treenistä seura kustantaa jäsenilleen puolet. Jos olet kiinnostunut otathan yhteyttä charlotta.rosenlew@kolumbus.fi.

Talent-viikonloput ovat viikoilla 2, 3, 6, 9 ja 11.

Talenttiin liittyen Hockus pitää demon aiheesta ”Hevosen käsittely ja juoksutus” lauantaina 21.1. maneesissa klo 17-18. Demo on avoin kaikille kiinnostuneille jäsenille ja on maksuton.

Sunnuntaina 29.1. järjestämme uuden seuran ensimmäiset koulukisat – tässä kisakutsu ja linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

Ryhmäratsastuskisat pidetään sunnuntaina 5.2.

Tiistaina 14. helmikuuta ensimmäinen uuden seuran Seurailta. Aloitetaan 18.30 (Tallin yläkerta) ja hallituksen kokous samana päivänä alkaen klo 17.30.

Tervetuloa kisaamaan ja mukaan toimintaan!