HIHS – Viides päivä

Ihan mielettämän upeaa katsoa maailman parhaita ratsastajia ja kertakaikkisen hienoja hevosia kisaradalla paikan päällä. Kun rataa katselee ennen kuin ensimmäinen ratsukko on sen suorittanut, tuntuu todella hurjalta; kuinka noista käännöksistä ja väleistä voi selvitä? Ja esteiden korkeus on maksimissaan 165 cm. Yhdeksän kuitenkin selvisi uusintaan. Ja minkälainen uusinta se olikaan! Jos missasit, kannattaa katsoa Areenasta.

Hienoa oli myös, etta niin moni KyiF:läinen pääsi osallitumaan näihin kisoihin. Ja vielä, että he menestyivät niin hyvin. Kaksi finaalivoittoa, useita sijoituksia, ja jos ei sijoille yltänytkään, erittäin siistejä ja hyviä suorituksia.

Kiitos kisajärjestäjille, että meillä on tällainen tapahtuma, jossa on mahdollisuus nähdä maailman parasta ratsastusurheilua, ja siitä, että myös kotimaan kilpailijat voivat näihin kisoihin osallistua!

HIHS – Neljäs päivä

Ja niinhän siinä kävi – että ratsukko Elena Davis-Kerppola – Calle Cool sijoittui hienosti viidenneksi tänään 135 cm aikaluokassa!

Nordic Open Tourin 25 parasta jatkaa huomiseen finaaliin. Eilisen ja tämän päivän tulosten perusteella Elena on vahvasti mukana!

Onnea!

HIHS – Kolmas päivä

Madeleine Ehnberg ja Hagelunds Zaphira Helsinki International Horse Showssa 25.10.2019

Voi miten hienoa! KyIF:läiset ottivat kaksi Top 10 finaali -voittoa Helsinki International Horse Showssa. Tapahtuma on koko maan suurin ratsastusjuhla ja kisakauden huipennus – siellä kisaavat kaudella parhaiten menestyneet ja suuret kansainväliset tähdet.

Vielä kertauksena: ratsukko Madeleine Ehnberg – Hagelunds Zaphira voitti ylivoimaisesti nopeimmalla ajalla Small Tourin ja Karolina Pettersson – Hornette voitti ylivoimaisella pistemäärällä Amateur Tour Style Champion 2019 -tittelin.

Mutta ei pidä unohtaa Elena Davis-Kerppolaa, joka ratasasti hevosella Calle Cool hienosti puhtaan radan Nordic Tourin ensimmäisessä osakilpailussa, jääden vain pari laukka-askelta sijoituksesta.

Vielä riittää KyIF:läisillä jännitettävää!

Onnea!

Julkaissut Kati Kettunen Perjantaina 25. lokakuuta 2019

HIHS 2019 – Toinen päivä

Karolina Pettersson ja Hornette Helsinki International Horse Show’ssa 24.10.2019

Toinenkin päivä Helsinki International Horse Show:ssa on ollut menestyksekäs KyIF:läisille! Ensin Madeleine Ehnberg ja Hagelunds Zaphira varmistivat pääsynsä huomiseen Small Tourin Top 10 finaaliin ja lisäksi Karolina Pettersson ja Hornette sijoittuivat 80 cm luokassa toiseksi ja sillä varmistivat myös pääsyn AmateurTourin Top 10 Finaaliin.

Karolinan suoritus on huikea – vain kymmenen parasta kaikkaan 105 ratsukosta pääsevät kisaamaan kolmesta finaalipalkinnosta: 1) Amateur Tour Champion -tittelistä 2) Amateur Tour Pony Champion -tittelistä sekä 3) Amateur Tour Style Champion-tittelistä.

Huomenna Madeleinen ja Karolinan lisäksi radalla nähdään Elena Davis-Kerppola ja Calle Cool. Elena osallistuu 140 cm tasolla kisattavaan Nordic Open Touriin, joka koostuu kahdesta osakilpailuista, joista parhaat pääsevät sunnuntain finaaliin.

Onnea!

KyIF:n estemestaruuskisat 24.11.2019

Tervetuloa kisaamaan KyIF:n estemestaruudesta Wiknerin ratsutilalle 24.11.2019 alkaen klo 9. Luokat ja erityismääräykset löytyvät kisakutsusta. Paikalla tuttuun tapaan myös junnut, jotka järjestävät herkullisen buffetin!

Nyt myös mahdollisuus ilmoittautua netissä. Kokeile!

HIHS 2019 – Ensimmäinen päivä

Hyviä sijoituksia tänään:
Madeleine Ehnberg – Hagelunds Zaphira, Small Tour 2. sija
Ida Johansson – Divinka O H Z, Small Tour 7. sija
Kreetta Pitkänen – Reveranss, Amateur Tour 100 cm 5. sija

Puhtaalla radalla parin laukka-askeleen päässä sijoituksesta oli myös musta Hornette ja Karolina Pettersson. Nellille ja Miljalle epäonniset 4 virhepistettä. Tästä on hyvä jatkaa huomenna.

Onnea!

HIHS lähestyy

Nelli Pajuharju ja Spiccato Q kesällä 2019, Kuva: Elli Heimonen

Tänä vuonna KyIFläisillä on vähintään seitsemän loistavaa syytä mennä kannustamaan ratsukoita Helsingin jäähallille 23.-27.10.2019!

Helsinki International Horse Show on kisakauden ehdoton huipputapahtuma, johon haetaan kvaaleja pitkin kesää ja seitsemän(!!) KyIFläistä ratsukkoa pääsee osallistumaan tähän ratsastusjuhlaan.

Amateur Tourin finaaliin osallistuvat Milja Ahonen – Paulings, Karolina Pettersson – Hornette ja Kreetta Pitkänen – Reveranss. Small Touriin osallistuvat Madeleine Ehnberg – Hagelunds Zaphira ja Ida Johansson – Divinka O H Z. Nuorten hevosten luokkiin on kvaalautunut koko kesän hyviä tuloksia tehnyt Nelli Pajuharju 6-vuotiaalla hevosellaan Spiccato Q. Näiden luokkien alkukilpailut ratsastetaan keskiviikkona ja torstaina ja finaalit perjantaina.

Tänä vuonna kansainvälisesti kisannut junioriratsukko Elena Davis-Kerppola – Calle Cool osallistuu 130 – 140 cm tasolla ratsastettavaan Nordic Open Touriin, jonka alkukilpailut ratsastetaan perjantaina ja lauantaina sekä Grand Prix sunnuntaina.